Scheiden

20150520 STAPPENPLAN ECHTSCHEIDINGSPLAZA

Scheiden

Een scheiding is een emotionele gebeurtenis met grote impact op persoonlijk en financieel vlak.

Er moet veel geregeld worden en er moeten onderlinge afspraken gemaakt worden. Denk aan de zorg voor de kinderen, wie gaat waar wonen, de verdeling van de bezittingen en schulden, het berekenen van kinder- of partneralimentatie, de eventuele onderneming en het waarborgen van de continuïteit van de onderneming.

Ook voor de kinderen is een scheiding een ingrijpende gebeurtenis. Het gaat niet alleen om de scheiding van de ouders maar ook om een gezinsscheiding. Het is van groot belang om een vechtscheiding te voorkomen en het belang van de kinderen centraal te zetten.

Echtscheidingsplaza.com is een platform van samenwerkende specialisten; advocaten, mediators, fiscalisten en kindertherapeuten en notarissen, allen onder één dak.  Echtscheidingsplaza.com onderscheidt  zich met name doordat partners onder professionele begeleiding hun echtscheiding kunnen afwikkelen, met oog voor de belangen van de kinderen en het lange termijn geluk van de partners zelf.  De methodiek van Echtscheidingsplaza bestaat uit een aantal stappen. Lees verder…