Scheidingsjurist Gombert

Schermafbeelding 2015-04-28 om 16.04.17

 

Liesbeth Gombert, gespecialiseerd in (echt)scheidingsbemiddeling en mediation

“Liesbeth Gombert regelt als partner van Echtscheidingsplaza.com alles wat nodig is op dit gebied, uiteraard in samenspraak met u en volgens uw wensen”.

Bij een scheiding moet er veel worden geregeld. Niet alleen indien u gehuwd bent maar ook als u samenwoont en samen kinderen heeft.  Scheidingsbemiddeling, (echt)scheidingsconvenant, ouderschapsplan (ook als u niet gehuwd bent), de gezamenlijke woning, alimentatie, pensioen, levensverzekeringen en andere financiële zaken. Maar ook op het gebied van het wijzigen van de testamenten, de akte van verdeling (als het huis op naam van één van de echtgenoten/partners moet komen te staan) en ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid kan Liesbeth Gombert u adviseren.

Kortom, veel te regelen in een toch al verwarrende periode. U kunt het samen doen, met de hulp van scheidingsjurist en mediator Gombert. Zo houdt u alles in één hand, u heeft één aanspreekpunt en dat is kostenbesparend.

Daarnaast heeft Liesbeth Gombert als notarieel jurist ruim 20 jaar ervaring op het gebied van overig familierecht en onroerend goed.